تحقیق در مورد امگا 3
عنوان تحقیق : امگا 3
تعداد صفحات : 56
فرمت فایل : WORD
بخش هایی از متن تحقیق :
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده ———————————————————— 1
مقدمه ———————————————————— 2
امگا 3 و پروستاگلاندیها ———————————————- 4
فواید مصرف امگا 3 ————————————————– 5
تشکیل پلاک در دیواره عروق —————————————— 6
چه کسانی نباید امگا 3 مصرف کنند ————————————- 6
عوارض جانبی امگا 3 ————————————————- 7
نکته مهم درباره امگا 3 ———————————————– 7
دوز مصرف امگا 3 برای بزرگسالان ————————————– 8
تأثیر امگا 3 در کاهش حمله های ام اس ———————————- 12
تقسیم بندی چربی ها ———————————————— 13
منابع امگا 3 ——————————————————- 15
غنی سازی تخم مرغ، بهترین راه تامین امگا 3 بدن ————————– 16
لسیدهای چرب امگا ————————————————- 19
غنی سازی تخم مرغ با امگا 3—————————————— 20
روغن ماهی و بیماری افسردگی حاد ————————————- 20
امگا 3 معجزه قرن جدید ———————————————- 21
اجزاء روغن کبد ماهی ———————————————— 26
امگا 3 چیست؟ —————————————————– 26
ویتامین A,D,E —————————————————- 26
قلب و عروق ——————————————————- 27
سیستم عصبی —————————————————— 28
سلامت روان ——————————————————- 28
سیستم استخوانی ————————————————— 28
پوست و مو و ناخن ————————————————– 29
سیستم ایمنی و سرطان ———————————————- 29
ماهی، افسردگی را می بلعد ——————————————– 29
گردو ————————————————————- 34
ماهی سرخو ——————————————————- 35
سلنیوم ———————————————————– 36
تثبیت قند خون —————————————————– 37
پورین ———————————————————— 37
Flexiplus ——————————————————- 38
PhytoGold —————————————————– 38
Phytokid ——————————————————- 38
Promood ——————————————————- 39
Femipure ——————————————————- 39
Proomega —————————————————— 39
نتیجه گیری ——————————————————- 42
فهرست منابع —————————————————— 45
چکیده
در تمام مقالات علمي براهميت نقش امگا-3 در پيشگيري از بيماري هاي مختلف و همچنين به عنوان يك درمان تكميلي در بيماران مبتلا تأكيد شده است. تحقيقات علمي نشان مي دهد امگا-3 در تنظيم متابوليسم بدن، دو نقش اساسي را به عهده دارد:
1- در سيستم ايمني و افزايش مقاومت بدن نقش دارد.
2- در اعمال سلولي نقش دارد.
امگا- 3 با تنظيم مقدار سيتوكين ها3 و ايكوزانوئيدها4 در بدن، فعاليت هاي شيميايي را كنترل مي كند. سيتوكين ها از مهم ترين عوامل تنظيم دستگاه ايمني بدن هستند. گروهي از اين تركيبات فعال كننده و گروهي غيرفعال كننده سيستم ايمني بدن مي باشند. اين دو گروه در كنار هم و با هم كار مي كنند و هنگامي كه تنظيم آنها به هم بخورد، فرد دچار بيماري مي شود. به عبارتي هم كاهش و هم افزايش غيرطبيعي در پاسخ ايمني بدن، باعث ايجاد بيماري خواهد شد.
دو اسيد چرب ضروري بدن امگا 3 و امگا 6 ميباشند. اسيدهـاي چـرب ضـروري آن دستـه از اسيدهاي چرب ميباشند كـه بـدن قـادر بـه تـوليد و سنتز آنها نيست و بايد از طريق غـذا تامين گردند. امگا 3 و امگا 6 جزء اسيدهاي چرب غير اشباع چندگانه (مركب) ميباشند.

دیدگاهی بنویسید
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد