ضرورت نگه داری از مواد غذایی

عنوان تحقیق : ضرورت نگه داری از مواد غذایی

تعداد صفحات : 22

فرمت فایل : word

بخش هایی از متن تحقیق :

ضرورت نگهداري مواد غذايي :

انسان از ديرباز به ضرورت نگهداري مواد غذايي مورد مصرف خود پي برده است .

ضرورت نگهداري مواد غذايي در ملل قديم و در سرزمين هاي مختلف و همراه با زندگي انسان ، به طور گسترده و فراگير ، مطرح بوده است . شايد بتوان ادعا كرد كه ضروري ترين و بالطبع اولين تكنيكي كه بشر براي تداوم حيات خودش ابداع كرده است ، تكنيك استفاده از عوامل و منابعي مي باشد كه مي توانست او را در افزايش قابليت نگهداري فرآورده هاي غذايي ياري نمايد . مشكل افزايش مصرف مواد غذايي در جهان و وجود محدوديت هاي افزايش توليد مواد غذايي ، تعادل مصرف و توليد مواد غذايي را به هم زده و خصوصاً در كشورهاي جهان سوم و عقب نگه داشته شده ، منجر به قحطي و  گرسنگي عمومي شده و خواهد شد. افزايش ضايعات فرآورده هاي زراعي پس از برداشت در كشورهاي فوق الذكر كه از فن آوري پاييني برخوردارند ، خود عامل بسيار مهمي دركمبود مواد غذايي محسوب مي شود.

اطلاعات مربوط به توليد كل مواد غذايي در سال 1992 نشان مي دهد كه به اندازه كافي مواد غذايي در جهان وجود دارد تا جوابگوي جيره غذايي كافي براي تمام افراد بشر باشد. اگر ميزان توليدي مواد غذايي دنيا را بر حسب انرژي ( كالري ) محاسبه نماييم و آنها را بر كل جمعيت جهان سوم تقسيم كنيم ( به فرض اينكه متوسط كالري مورد نياز 2350 كيلو كالري در روز باشد) ،‌ در سال مورد نظر براي تغذيه 3/6 ميليارد نفر غذا وجود داشته است كه حدود 15% بيشتر از تعداد واقعي جمعيت جهان بوده است . اين روند از نيمه دوم دهه 1970 برقرار شده است .

0/5 (0 Reviews)
مراحل خريد فايل دانلودي
اگر محصول را مي پسنديد لطفا آنرا به اشتراک بگذاريد.

دیدگاهی بنویسید

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد

0